A KÁBÍTÓSZER-FOGYASZTÁS FELSZÁMOLÁSA
2017. december 08. írta: Szcientológia objektíven

A KÁBÍTÓSZER-FOGYASZTÁS FELSZÁMOLÁSA

AZ IGAZSÁG A DROGOKRÓL

 

Egy olyan világméretű probléma, mint a kábítószer-fogyasztás, világméretű megoldást igényel.

A Szcientológia Egyház és a szcientológusok ezért finanszírozzák az Igazság a drogokról programot, a világ egyik legnagyobb nemkormányzati drogfelvilágosító és -megelőzési kezdeményezését. A drogmentes élet népszerűsítése érdekében a nonprofit, közhasznú Drogmentes Világért Alapítvány tényekkel teli, nagy hatású oktatási anyagokat terjeszt milliószámra az iskoláknak, közösségi csoportoknak és kormányzati intézményeknek világszerte. Az igazság a drogokról program 25 év tapasztalattal rendelkezik a drogmegelőzés területén, és ennek alapján sikerült megoldania azt a problémát, hogy hogyan lehet hatékonyan kommunikálni a gyerekeknek és a fiataloknak a droghasználat árnyoldalait egyénileg és tömegkommunikációs eszközökön keresztül.

Ugyanis ha a fiataloknak bemutatjuk a kendőzetlen tényeket arról, hogy a drogok mire képesek, sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy önszántukból elutasítják őket. Ezért nagy az igény az Igazság a drogokról anyagokra mint oktatási eszközre az iskolákban, a bűnüldöző szerveknél és a közösségek által létrehozott szervezeteknél. Eddig több mint 62 millió tájékoztató füzetet osztottak szét, és a társadalmi célú hirdetések eddig több mint 260 millió nézőhöz értek el 123 országban.

tad-pg7-ny-2_hu.jpg

Forrás: Szcientologia.org.hu (A teljes cikkért kattints ide!)

A bejegyzés trackback címe:

https://scientology.blog.hu/api/trackback/id/tr6313458551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2017.12.12. 11:01:38

Véleményem szerint ez lehetetlen küldetés, mert ez az istenverte pestis volt, van és lesz. Mondj nemet a drogra és ne nyúlj hozzá szlogen már elavult és a fiataloknak saját eszüktől kéne rájönniük, mindenféle felhajtás nélkül, hogy hiába kínálják az első kóstolót ingyen, azt nem szabad elfogadniuk és kíváncsiságból se nyúlnak hozzá, mert attól nem lesznek nagyobb legények.
süti beállítások módosítása