Milyen az élet egy igazi szcientológus mellett
2017. december 11. írta: Szcientológia objektíven

Milyen az élet egy igazi szcientológus mellett

img_0209-1600x1280.jpeg

Az én párom nem olyan régen elérte a Szcientológiával megszerezhető állapotot, amit Clear-nek hívnak.

A Clear angol szó, magyarul tisztát jelent, s a Clear állapot pedig egy olyan állapot, amelyben az egyén megszabadult a régmúlt zaklatottságaitól, kényszerektől, aggodalmaktól, s egyéb, a múlt jelenre gyakorolt negatív hatásaitól. Tehát valóban önmaga lehet.

Nemrég olvashattátok a cikkem, melyet ifjabb Merza Imrével készítettem, aki akkor még a Clear állapot felé haladt, az Interjú: Miben fejlődtem a Szcientológia hatására címmel.

Azóta el is érte ezt az állapotot. Mivel a magánéletben egy pár is vagyunk, így az én életem is változott ezzel a változással. Sok barátunk elérte már, de ez most más, sokkal személyesebb.

Most arról mesélek egy kicsit, hogy milyen hatással van egy személy ezen állapota a párkapcsolatra, vagy milyen barátnőként megélni egy ilyen nagyságrendű változást.

Hiszen kihatással van a családra, a környezetre.

Bizton állíthatom, hogy az életünk nagyot változott.

A Szcientológia tényleg hatással van a családra, erősebbé téve azt.

Képzeld el azt a napot, amikor jó passzban van a párod, feldobott, az élet viszontagságai nem zaklatják fel nagyon. Sőt, hamar újra jókedvű. Mindannyiunknak van ilyen napja, s mikor a párunknak van, akkor valahogy sokkal jobban érezzük mi is magunkat. Vagy ha rossz kedvünk van, ez már önmagában fel tudja dobni az ember napját.

És most tényleg képzelj el egy ilyen napot. Na, nekem ilyenek most a napjaim.

Mindennap, amikor felkelek, Ő lelkes az aznapi teendőkkel, már reggel feldobja ezzel a napom.

Ha valamiért rosszabb passzban vagyok, akkor valahogy mindig tudja, hogyan szóljon oda, amivel már szebb az élet.

Derűs a jövővel kapcsolatban, s ennek köszönhetően valahogy tényleg jobban is alakulnak a dolgaink.

Azt tapasztalom, hogy nem kell a másik felemen aggódnom, mert ha történik is valamilyen helyzet, ami felbosszantja, akkor hamar újra jókedvű. Valóban nagyon hamar. Pontosan olyan ez így külső szemmel, mint ahogy a Dianetika: a szellemi egészség modern tudománya című könyvben leírta L.Ron Hubbard ezt az állapotot.

“A Clear demonstrálja az Emberiség alaptermészetét, és azt találtuk, hogy ez az alaptermészet egységesen és egyöntetűen jó. Ez mára megalapozott tudományos tény, nem vélemény.”

“A Clear stabil állapotot ért el egy igen magas tartományban. Kitartó és eleven, az életet lelkesedéssel és megelégedéssel éli. (…) Eddig rejtett képességeinek teljes erejét elérte és használatba vette.”

Eddig is nagyon jó pár voltunk, legjobb barátokként és partnerként a közös cégünkben, de ez sokkal magasabb szintre emelte a kapcsolatunkat. Nagyobb lett a szerelem, mint valaha.

Eltűntek azok a dolgok, amik bosszantják az embert a másikban. S már ez bearanyozza a napom.

Lelkesebb lettem, hogy igen, én is szeretném ezt elérni.

Mert azt látom, ez az, amit keres az ember. Ez az a boldogság, amit kerget az emberiség évezredek óta. A boldogság, amit nap nap után keresünk. Ez az a boldogság, aminek reményében a múltban drogokhoz nyúltak emberek, hogy ideig- óráig boldogok legyenek, még akkor is, ha mulandó. Ez az a boldogság, amiért a kikapcsolódás reményében sokan nyaralni mennek. Majd a “percnyi” boldogság után visszazuhannak a szürke hétköznapokba.

De ez a tartós boldogság elérhető. S mikor egy számodra ennyire fontos ember eléri, s te is sokkal boldogabbá válsz, akkor látod, ez valóban az.

Lehetsz szkeptikus, ahogy én is az voltam. Ezért azt kívánom, olvasd el a Dianetika könyvet, s rá fogsz jönni mi az, ami most a boldogságod útjában áll!

Tudj meg többet a Dianetika könyvről ezen a linken! 

Szerző: Enikő Kapronczai

 

Forrás: SzcientológiaNeked

A bejegyzés trackback címe:

https://scientology.blog.hu/api/trackback/id/tr2213474669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása