A szcientológusok nagyszabású nemzetközi tüntetése után mindenki érteni fogja, miről szól az ellenük indított hadjárat
2017. december 05. írta: Szcientológia objektíven

A szcientológusok nagyszabású nemzetközi tüntetése után mindenki érteni fogja, miről szól az ellenük indított hadjárat

tuntetes.jpg

December 9. az Emberi jogok világnapjának előestéje. A szcientológusok ekkor tartják meg nagyszabású, nemzetközi, békés demonstrációjukat, ahol nemcsak a saját közösségükért, de minden magyar állampolgár alapvető emberi jogaiért menetelnek majd Budapest utcáin.

A világ számos országából, Kanadából, az Egyesült Államokból, Nagy-Britanniából, Olaszországból, Romániából, Mexikóból, Görögországból, sőt Venezuelából is jelezték részvételi szándékukat mindazok, akikhez eljutott a magyar szcientológusok elleni koncepciós eljárások híre, így a szervezők több ezer fős tömegre számítanak. Sokakat megdöbbentett, sőt szíven talált külföldön is és Magyarországon is az egyház szóvivőjének legutóbbi, kendőzetlen kijelentése, amikor is az etnikai tisztogatásokhoz és a vallásháborúkhoz hasonlította a Szcientológia elleni hatósági túlkapásokat.

A szcientológusok, mivel tisztában vannak nemcsak azzal, hogy ezek a mondva csinált érvekkel indokolt gátlástalan eljárások nem szólnak másról, mint az elhallgattatásukról, hanem azzal is, hogy ezek minden jogi alapot nélkülöznek, így pontosabb rálátásuk van arra, hogy itt már többről van szó mint egy vallásos közösség elleni diszkriminációról.

Bárki, aki megvizsgálja bármelyik történelmi példát, annak számára nyilvánvaló, hogy a vallásüldözés mindig és mindenhol a világon néhány személy uszító hadjáratával indult, majd mindig a közvélemény megtévesztésével próbálta legalizálni azokat a korok szerint változó, de kivétel nélkül az adott egyház megsemmisítésére irányuló eszközöket, amiket pár, a hatalmával visszaélő, gyakran a feletteseit is megtévesztő hivatalnok vetett be. Hiszen az emberek jó szándékú többsége e nélkül a kampány nélkül sose fogadta volna el az eszközeiket.

A szcientológusok békés és méltóságteljes felvonulása több lesz mint egy szokásos utcai tüntetés. Több lesz, mivel a legalapvetőbb emberi jogot is megtagadták hazaszerető, törvénytisztelő és családcentrikus közösségük tagjaitól.  Azt a jogot, hogy nyíltan szembenézzenek az ellenük felhozott rágalmakkal. Így kénytelenek lesznek az utcákon megértetni az emberekkel, miről is szól valójában az ellenük indított vallásüldözés.

Forrás: SzcientológiaNeked

A bejegyzés trackback címe:

https://scientology.blog.hu/api/trackback/id/tr4013444029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása