AZ ÍRÁSTUDÓSÁG ÉS A TANULÁS ESZKÖZEI
2017. december 08. írta: Szcientológia objektíven

AZ ÍRÁSTUDÓSÁG ÉS A TANULÁS ESZKÖZEI

MILLIÓK SZÁMÁRA

school-2761394_1920.jpg

A Nemzetközi Alkalmazott Oktatástan egy nemvallásos, nonprofit közhasznú szervezet, amely az írástudatlanság problémájának megoldásán dolgozik azáltal, hogy széles körben elérhetővé teszi L. Ron Hubbardnak az oktatás és írástudóság terén tett felfedezéseit.

L. Ron Hubbard felismerte az oktatás alacsonyabb színvonalának és az írni-olvasni tudás alacsonyabb szintjének mélyreható következményeit a társadalomban, mert megfigyelte, hogy az írástudatlanok és a funkcionális analfabéták, akik emiatt nem jutnak munkához és álláslehetőségekhez, gyakran a bűnözés vagy a drogok áldozatául esnek. Ezért elkezdte megvizsgálni a tanulás témakörét, és elkülönítette azokat az okokat, amelyek minden tanulás – sőt, valójában bármilyen tevékenység – sikerének vagy kudarcának hátterében meghúzódnak.

AZ ALKALMAZOTT OKTATÁSTAN 

az ÍRÁSTUDATLANSÁG problémájának MEGOLDÁSÁN dolgozik azáltal, hogy széles körben elérhetővé teszi L. RON HUBBARD OKTATÁS TERÉN ELÉRT ÁTTÖRÉSEIT.

Felfedezései annyira meghatározóak voltak az oktatás területén, hogy közzétette őket széles körű használatra.

Az Alkalmazott Oktatástan több mint négy évtizede foglalkozik elkötelezetten azzal, hogy a tanulás és az írni-olvasni tudás e létfontosságú eredményeit a világ minden táján elérhetővé tegye.

Az Alkalmazott Oktatástan egy teljes mértékben független, egyetlen felekezethez sem tartozó szervezet, amelyet a Szcientológia Egyház és olyan szcientológusok támogatnak, akik emelni akarják az oktatás színvonalát az egész világon. Az Alkalmazott Oktatástan tudatában van annak, hogy a világ sorsa egy napon majd a mai gyerekek kezében lesz, és tudja azt is, hogy a társadalom továbbvitelére való felkészültségük azon múlik, hogy mennyire jól képzettek.

Az Alkalmazott Oktatástan küldetése: gondoskodni a mai tanulók minőségi oktatásáról, és ezáltal gondoskodni arról, hogy mindenki jövője szebb legyen.

Forrás: szcientologia.org.hu (A teljes cikk megtekintéséhez kattints ide!)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://scientology.blog.hu/api/trackback/id/tr7813459837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evilwolf 2017.12.12. 11:01:20

A tudástól félnek, kerülik.
A tudástól félnek az ostobák, ezért kerülik azt. Nem engedik, hogy megtanítsák tanulni őket, a tanulással pedig jussanak valamire,
A tudástól félnek a politikusok, mert akik tudnak, azokat nem tudják hülyére venni.
Aki tud, azt nem tudják megvezetni, tehát sem a lenyúlós bűnöző, sem a hazug politikus nem szereti a tudással rendelkezőt, a tudást használót.