BÉRELT REPÜLŐVEL IS ÉRKEZTEK SZCIENTOLÓGUSOK A HÉTVÉGÉN LEZAJLOTT BÉKÉS DEMONSTRÁCIÓRA
2017. december 30. írta: Szcientológia objektíven

BÉRELT REPÜLŐVEL IS ÉRKEZTEK SZCIENTOLÓGUSOK A HÉTVÉGÉN LEZAJLOTT BÉKÉS DEMONSTRÁCIÓRA

szcientologusok-tuntetes-december-9.jpg

December 9-én reggel indult Koppenhágából az a bérelt repülőgép, ami 147 szcientológust szállított Budapestre, akik részt vettek az Emberi jogok Világnapja előestéjén, december 9-én tartott békés felvonuláson.

A szcientológusok nem első alkalommal szerveztek demonstrációt azóta, hogy vallásukat nyílt atrocitás érte a hivatalos szervek részéről. November 18-án már volt egy több mint 700 szcientológus részvételével tartott békés rendezvény, ahol beszédet mondott Jeff Pomerantz, ismert Broadway-színész is.

Híressé vált mondataival kezdődött el az akkori demonstráció:

“Amit a Szcientológiával tettek Magyarországon, az nem hű Magyarország nagyszerű hagyományához. Amit mi készülünk tenni, az viszont hű Magyarország hagyományához.”

A Koppenhágában bérelt Freedom Flight nevű járaton összesen 16 nemzet polgárai, többek között magyar, holland, angol, svéd, dán, filippino, japán, olasz, svájci, amerikai Szcientológusok utaztak együtt Budapestre.

Mindannyian azért érkeztek, hogy megmutassák, kiállnak a mellett, hogy Magyarországon maradéktalanul be legyenek tartva az Emberi jogok, többek között a szabad vallásgyakorláshoz való jog is.

Ezért már a repülőgépen aláírták kérelmüket, az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának betartására, amit a Feröer-szigeteki pilóta, a másodpilóta és a stewardessek is elláttak aláírásukkal.

Az utazást Karpf Zoltán és 6 fős lelkes csapata koordinálta. Zoltán leírta, hogy miért is bérelt repülőgépet és miért tartotta fontosnak a szcientológusok tömeges megjelenését a demonstrációnű:

„Meg kellett mutassuk, hogy mi nem egy olyan csoport vagyunk, akik csendben visszahúzódnak és hagyják magukat megfélemlíteni, hanem egy olyan egységes csapat, amely kiáll és harcol az elnyomás ellen.”

Forrás: miazigazság

A bejegyzés trackback címe:

https://scientology.blog.hu/api/trackback/id/tr9013535253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása