Mi az auditálás?
2017. december 02. írta: Szcientológia objektíven

Mi az auditálás?

auditalas.jpg

A Szcientológia egyik alapelve az, hogy a személy csak akkor javíthat az állapotán, ha lehetőséget kap, hogy saját maga találja meg az igazságokat önmagáról.

A Szcientológiában ez az auditáláson keresztül valósul meg. Az auditálás során pontosan megfogalmazott kérdéseket tesznek fel, amelyek segítenek abban, hogy megtaláljuk és kezeljük a gyötrelem területeit. Ezt egy auditorral végzik. Jelentése: valaki, aki meghallgat.

scientology-budapest-emeter2_dsc4270.jpg

Egy auditor nem ad megoldásokat, vagy tanácsokat. Arra van kiképezve, hogy meghallgasson és segítsen megtalálni azokat a tapasztalatokat, amelyeket kezelni kell. Vannak tapasztalatok, amelyek olyan mélyen el vannak temetve az elmében, hogy nehéz felidézni őket. Az auditor egy E-méter segítségével segít ezeket pontosan megtalálni. Amikor gondolunk valamire, amihez feldúltság, vagy zaklatottság kapcsolódik, azt az E-méter kimutatja. Így most már rá tudjuk irányítani a figyelmünket arra a gondolatra.

Az auditáláson keresztül képesek vagyunk megvizsgálni a saját létezésünket és felfedezni azokat a múltbeli tapasztalatokat, amelyek akaratunk ellenére visszatartanak bennünket.

Fel tudsz idézni egy pillanatot, amikor még fiatalabb voltál és a harmat csillogott a füvön, a leveleken, mikor felébredtél, és az aranyszínű nap fényesen ragyogott a boldog világra? Fel tudod idézni, milyen nagyszerű és csodálatos is volt egykor? Mi lenne, ha az élet újra ilyen nagyszerű lehetne?

A Szcientológia auditálás egy olyan módszert biztosít, amely által felfedezhetjük a múltunkat és megtalálhatjuk a válaszokat, a saját válaszainkat.

A Szcientológiában az auditálás egy precízen végzett, nagyon gondosan rendszerezett tevékenység, amelynek pontos eljárásmódjai vannak, ahogyan azt könyvek tucatjai és írások százai részletezik.

A Szcientológia auditorok éveken át kiterjedt elméleti és gyakorlati képzésben részesülnek.

Az auditálás célja eljuttatni az egyént a szellemi vakság állapotából a szellemi felvilágosultság és szabadság boldogságáig, amely egy olyan cél, amelyet a vallások azóta áhítottak elérni, mióta csak megjelentek.

További információkat az auditálásról – beleértve a fő felfedezéseket, amelyeken alapul, továbbá az alkalmazás eljárásmódjait – L. Ron Hubbard Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya című korszakalkotó könyvében találhat.

http://basicbooks.hu/konyv/l-ron-hubbard-dianetika.html

Forrás: SzcientológiaNeked

A bejegyzés trackback címe:

https://scientology.blog.hu/api/trackback/id/tr1113411411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása