Utcát neveztek el a Szcientológia alapítójáról
2017. december 30. írta: Szcientológia objektíven

Utcát neveztek el a Szcientológia alapítójáról

scientology-pacifica-bridge-l-ron-hubbard-way-09_sign.jpg

2017. július 8.

Mi a közös Lincolnban, Ronald Reaganben, Rooseveltben, Washingtonban és L. Ron Hubbardban? A cikkünk címe miatt nyilván könnyű volt kitalálni: Igen, ők mind olyan férfiak, akikről utcát neveztek el az „angyalok városában”. Ez a hír természetesen sokaknak lehet meglepő, hiszen vannak jó páran ebben az országban, akik még nincsenek teljesen tisztában L. Ron Hubbard munkásságának jelentőségével. Ám biztosak vagyunk benne, hogy pár év múlva már senkinek nem lesz furcsa, hogy számos elismerés mellett Los Angeles két híres útját, a Sunset boulevardot és a Fountain avenue-t összekötő egyik utcát is a Szcientológia vallás alapítójáról, L. Ron Hubbardról nevezték el.

L. Ron Hubbard technológiája mintegy 170 országban, közel egymilliárd ember életére van hatással a drogelvonás, a méregtelenítés, a bűnözők rehabilitálása, a tanulás és az írni-olvasni tudás terén, valamint a jobb élethez vezető ésszerű útikalauza – Az út a boldogsághoz – révén. Hosszú életpályája alatt számos elismerést kapott, melyek száraz felsorolása is több oldalt tenne ki; van köztük néhány igen jelentős nemzetközi elismerés, számos díszpolgári cím, több mint 60 hivatalos városi L. Ron Hubbard-nap, de például a Svájci Posta még bélyegsorozatban is megemlékezett a munkásságáról.

Ám az, hogy egy utcát nevezzenek el valakiről egy olyan metropolisban, mint Los Angeles, az egészen más kategória. Természetesen ez az elismerés nem elsősorban az egyházalapítónak, hanem annak a humanitáriusnak szól, aki világéletében az összefogás híve volt, aki mindenki sorsát a szívén viselte fajra, nemre, vallási hovatartozásra, társadalmi osztályra vagy életkorra való tekintet nélkül.

De miért pont Los Angeles?

Talán azért mert, mint ahogy a korábbi cikkeinkből (“Az út a boldogsághoz füzet eltörli a Los Angeles-i bandaháborúkat, és 40%-kal csökkenti a bűnözést”, és a “Magyarországra látogat a békeharcos Alfreddie Johnson tiszteletes) is kitűnik, hogy van két olyan terület, ahol Los Angeles városa egészen komoly gondokkal küszködött, és végül olyan módszerek és útmutató írások adtak valódi megoldást a problémára, amelyeket L. Ron Hubbard fejlesztett ki.

Forrás: SzcientológiaNeked

A bejegyzés trackback címe:

https://scientology.blog.hu/api/trackback/id/tr9613534969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása