Öt gonosz pletyka Tom Cruise-ról, amikből egy szó sem igaz
2018. június 01. írta: Szcientológia objektíven

Öt gonosz pletyka Tom Cruise-ról, amikből egy szó sem igaz

Ez azt is jelenti, hogy a sztár mégsem hagyja ott a a szcientológia egyházat.

 
Ha felizgatná magát a pletykák miatt, Tom Cruise egyfolytában perelhetné a bulvárlapokat. (Néha azért pereli is.) Az utóbbi pár hónapban már öt hajmeresztő kitaláció jelent meg róla.

s_23902835_puzzlepix_basket_20936.jpg

Tom Cruise. Fotó: Rex features

Az OK! Magazin azt írta, Cruise eltiltotta exnejét, Katie Holmest az idei Met Galáról, mivel annak témája a katolicizmus volt, a színésznő pedig katolikushoz méltatlan módon vált el tőle. Ebből persze egy szó sem igaz.

A New Idea magazin arról cikkezett, hogy Cruise a 80 éves Jane Fondával jár. A nevetséges ötletet az adhatta, hogy mindketten felléptek a CinemaCon mozis fesztiválon. A pletykának semmi alapja sincs.

A Star magazin arról fantáziált, hogy Cruise kilép a szcientológia egyházból, hogy visszakaphassa kislányát, Surit. Erről szó sincs.

A National Enquirer azt közölte, hogy Cruise és Elizabeth Moss színésznő járnak. Valójában csak annyi kapcsolat van közöttük, hogy mindketten szcientológusok.

Ugyanez a magazin korábban arról adott hír, hogy Cruise nagyon haragszik Katie Holmesra, mert hozzá akar menni Jamie Foxx-hoz. Ők ketten tényleg járnak, de eszük ágában sincs összeházasodni.

Nyáron bizonyára még hajmeresztőbb pletykákra számíthatunk, mert kijön Tom Cruise új szuperprodukciója, a Mission: Impossible – Utóhatás, és a magazinok ki akarják majd használni a rá irányuló figyelmet. Mint az előzetesekből már kiderült, az Utóhatásban még extrémebb kaszkadőrmutatványok lesznek láthatók, amelyek során Cruise egyszer meg is sérült.

Forrás: hirado.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://scientology.blog.hu/api/trackback/id/tr8914016460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása